CINE SUNTEM?

 

  Centrul European de Despăgubiri SRL (CEDE) este una dintre cele mai mari firme din România care ajută persoanele vătămate corporal şi psihic în urma accidentelor rutiere, dar şi a apropiaţiilor acestora, să primească despăgubirea cuvenită de la societăţile de asigurări, pe baza poliţei RCA al vinovatului. CEDE a fost înfiinţată în Noiembrie 2012 şi activează pe piaţa românească din Februarie 2013. În momentul de faţă avem deja câteva sute de agenţi recrutaţi pe tot teritoriul României, care datorită profesionalismului lor în conducerea cazurilor au reuşit sa strânga zeci de cazuri importante.

euco logo new slimEUCO S.A. Polonia, firma mamă a societăţii noastre, cu sediul central în Legnica din Polonia este una dintre cele mai puternice firme din Europa, care asigură consultanţă juridică si financiară persoanelor pagubite în accidente, dar şi a apropiaţiilor acestora, pentru a-și recupera dauna şi alte prejudicii dovedite în urma daunei. Firma a luat fiinţă acum 8 ani si a devenit in cel mai scurt timp una dintre cele mai puternice firme pe piaţa poloneză avînd în prezent peste 17.000 de agenţi si 100.000 de cazuri rezolvate. EUCO fiind o firmă cu un potenţial de dezvoltare foarte vast, deţine filiale in Cehia, Slovacia, Ungaria şi în prezent și in Romania. Deţine propriul birou de avocatură, iar din 2010 este cotată la Bursa de Valori din Varsovia.

  Participăm activ şi la evenimentele caritabile. Susţinem necondiţionat propria fundaţie – EUCO Copiilor dar şi Marea Orchestră Caritabilă de Crăciun (MOCC).

 CE NE REPREZINTĂ

 

 

RESPECTUL


  Cu toate că volumul cazurilor administrate este semnificativ, datorită organizării eficiente a muncii, tratăm cu respectul cuvenit fiecare persoană pe care o consiliem. Lucrăm împreună cu oameni şi pentru oameni.

GRIJA

 

  Scopul nostru cel mai important este să oferim ajutorul persoanelor vătămate corporal şi psihic în urma accidentelor rutiere şi să avem grijă ca despăgubirea pentru suferinţa cauzată să fie cât mai mare posibilă.


PROFESIONALISMUL


  Cazurile puse la dispoziţia noastră sunt administrate de către o echipă aleasă de specialişti aparţinând celui mai bun birou de avocatură în colaborare cu firma noastră. Experienţa noastră, dobândită de asemenea şi pe piaţa internatională, ne-a învăţat că negocierile eficiente cu societăţile de asigurări sunt adeseori suficiente pentru a mări valoarea sumelor plătite pentru despăgubire chiar cu câteva mii de procente faţă de suma iniţială propusă de societatea de asigurări. În cazurile în care negocierile nu sunt suficiente, avocaţii noştri îndrumă cazurile în instanţa, pentru a putea dobândi cele mai convenabile sentinţe pentru partea vătămată.

 

MISIUNEA ŞI VIZIUNEA NOASTRĂ

 

  Oferim servicii de cea mai înaltă calitate, urmărind exclusiv binele clientului.
  Misiunea noastră este sa putem ajuta atât din punct de vedere juridic cât şi financiar persoanele, care au avut de suferit în urma accidentelor rutiere. Putem duce la îndeplinire acest lucru prin obţinerea celor mai mari despăgubiri de la societăţile de asigurări din ţara şi de peste hotare.


OFERTA NOASTRĂ

  

  CEDE se ocupă de toate reclamaţiile reieşite în urma unui eveniment, pe lângă cele cu titlu de înrăutăţire a sănătăţii, se numără de ex. şi reclamaţiile cu titlu de pierdere a veniturilor, returnarea cheltuielilor pentru tratament sau/şi returnarea cheltuielilor de transport, etc.

   Toate cazurile noastre se referă la accidente rutiere, iar CEDE se ocupă de toate evenimentele legate de poliţa RCA, unde este posibilă indicarea concretă a persoanei vinovate.


Centrul European de Despăgubiri te ajută în următoarele cazuri:

 

Despăgubirea pasagerilor răniţi şi a şoferilor accidentelor rutiere

 

· Fiecare pieton, biciclist, motociclist, şofer, pasager al vehiculului persoanei vătămate dar şi al vehiculului vinovatului, este îndreptăţit să primească despăgubiri, atât cât acesta nu este vinovatul evenimentului. Persoanei vătămate îi este cuvenită despăgubirea chiar şi în cazul în care nu purta centura de siguranţă sau casca de protecţie. Despăgubirea este cuvenită chiar şi pasagerilor vehiculului vinovatului.
· Despăgubirea pietonilor şi a bicicliştilor, participanţilor la accident
· Oricărui pieton i se cuvine despăgubire, chiar dacă se afla în stare de ebrietate.
· Despăgubirea persoanelor vătămate în accidente cu alte circumstanţe

 

Despăgubirea ca urmare a decesului unui membru apropiat de familie

 

  În acest caz, persoanele vătămate sunt persoanele apropiate decedatului, atâta timp cât acesta nu este vinovat de producerea accidentului rutier. Despagubirea este cuvenită fiecărui membru apropiat de familie, și anume soțului/soției, copiilor, nepoților, fraților/surorilor, dar și persoanelor care se aflau în relații informale cu persoana decedată.

 

Despăgubirea persoanelor vătămate în urma accidentelor petrecute în afara teritoriului României

 

  Ne ocupăm, de asemenea, de cazurile de accidente rutiere care implică societățile de asigurări străine. În majoritatea țărilor UE se poate solicita returnarea costurilor avocațiale chiar în etapa de dinaintea instanței. În astfel de situații, onorariul societății noastre va fi acoperit în totalitate sau parțial de către societatea de asigurări. Astfel de proceduri necesită cunoașterea în aprofunzime a reglementărilor în vigoare a țării respective, dar și a sistemului de supraveghere a asigurărilor. Astfel, persoanelor vătămate în urma accidentelor rutiere din străinătate, le asigurăm atăt asistență juridică completă, cât și tratarea onestă a cazurilor sale.

 

În ce situaţii am dreptul la despăgubiri?

 

  Dacă, urmare a unui accident provocat de altcineva ai suferit răni sau ţi-a fost afectată sănătatea, te poţi aştepta la compensarea pierderii suferite:
 
· Rambursarea costurilor suportate pentru tratamentele, îngrijirile medicale, fizioterapia sau veniturile nerealizate în perioada în care nu ai fost apt de muncă ca urmare a accidentului.
· Rentă pentru avantajele nevalorificate în cazul pierderii totale sau parţiale a capacităţii de a munci şi de a fi remunerat,
· Rentă de compensare a unor nevoi suplimentare în cazul în care costurile tratamentului vor trebui suportate pe o perioadă mai lungă de timp sau permanent, lucru ce va afecta nivelul veniturilor pe care le obţinea înainte de accident,
· Rambursarea valorii obiectelor personale care au fost distruse în timpul accidentului.

  

   CEDE va depune toate eforturile pentru ca tu să primeşti sumele ce ţi se cuvin pentru diverse motive şi din surse diferite. Experienţa noastră de până în prezent ne-a confirmat că de multe ori, adesea, clienţii noştri nu erau conştienţi de faptul că li se cuvin despăgubiri – acest lucru a stat la baza existenţei Centrului European de Despăgubiri – nu trebuie să fii absolvent de drept ca să obţii despăgubirile ce ţi se cuvin – ne vom strădui noi în locul tău şi pentru tine.

 

Recomandări gratuite pentru persoanele vătămate

 

   Poţi beneficia de ajutorul nostru absolut gratuit, deci sună pentru a afla ce trebuie să faci. Dacă accidentul a avut loc de puţin timp, îţi prezentăm în detaliu paşii pe care trebuie să-i faci pentru a solicita despăgubiri în viitor. Dacă accidentul a vut loc cu mult timp în urmă, până la 3 ani, în unele cazuri chiar mai mulți ani, contactează-ne pentru a verifica ce anume poţi solicita. Consultanţii noştri aşteaptă telefonul tău.


Am şanse să obţin despăgubiri?


   Adeseori avem de a face cu situaţia în care persoana vătămată care încearcă să obţină despăgubiri trebuie să se confrunte de una singură cu puternica instituţie a Societăţii de Asigurări, care refuză achitarea despăgubirilor. Încredinţând această problemă firmei CEDE, beneficiezi de ajutorul unui împuternicit experimentat şi eficient, care, în numele tău, va lupta pentru a obţine o despăgubire cât mai mare. Deoarece CEDE are angajat personal calificat şi dispune de puterea financiară necesară, Societatea de Asigurări este conştientă că orice decizie de refuz va provoca o reacţie hotărâtă şi, adesea, poate să nu se termine decât în instanţă. Experienţa noastră îndelungată ne permite să fim eficienţi în demersul de a obţine banii ce ţi se cuvin cu titlu de despăgubire.


Cât costă ajutorul nostru


   Nu-ţi vom cere să achiţi nici un fel de taxe iniţiale, avansuri, etc. Dacă vom reuşi să finalizăm cu succes demersul pentru tine, decontarea serviciilor se va face după achitarea despăgubirii, sub formă de comision (success fee). Tot gratuită este şi verificarea documentelor ce vor fi necesare pentru ca eforturile de a obţine banii ce ţi se cuvin să fie încununate de succes. Venim gratuit la clienţi, deci nu trebuie să te temi că vei avea ceva de plătit. Detalii poţi cere oricând de la reprezentantul nostru sau ne poţi contacta prin intermediul formularului corespunzător pe care îl găseşti pe pagina noastră RAPORTEAZĂ UN ACCIDENT.