POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

  Respectăm confidenţialitatea datelor tale cu caracter personal. Nu vom impărtăşi niciodată datele tale cu caracter personal, dar nici adresa de e-mail, numărul de telefon,etc. unei terţe părţi.

   Fiecare utilizator al paginii noastre de internet are posibilitatea de a alege daca doreşte să foloseasca pagina noastră de internet, sub ce formă şi ce fel de informaţii personale să ofere. Dacă, din diverse motive, nu doreşti să-ţi păstrezi înregistrate datele tale personale, atunci ai dreptul să le ştergi sau să nu mai vizitezi pagina noastră de internet.

  Acceptând Politica de Confidenţialitate ţi-ai dat acordul pentru primirea corespondenţei din partea noastră.

  Noi putem intra în posesia datelor tale de identificare doar atunci când sunt oferite conştient şi numai în următoarele cazuri

   În momentul încercării obţinerii unor informaţii prin completarea formularului de pe pagina de internet www.despagubire-rca-cede.com  ori trimiţându-ne un e-mail la una dintre adresele de e-mail aflate pe pagina de internet www.despagubire-rca-cede.com.

CE FEL DE DATE COLECTĂM?

  În timpul utilizării paginii noastre de internet, prin completarea formularului sau printr-o altă metodă, poţi fi rugat să oferi unele informaţii cu caracter personal.  
  Datele pe care le cerem, de cele mai multe ori, se referă la prenume si adresa de e-mail. În cazuri alese, poţi fi rugat sa oferi date, care sunt necesare facilitării obţinerii de despăgubiri sau colaborării cu noi.

DATELE COLECTATE CÂND NE CONTACTEZI

  Atunci cand ne contactezi prin intermediul paginii de internet, telefon, e-mail, etc. ne transmiţi datele tale personale, ca de ex. prenume, nume, adresa de e-mail, etc. Datele colectate în timpul corespondenţei tale prin intermediul paginii noastre de internet vor fi folosite doar pentru a putea răspunde mai uşor cererilor tale.

   Potrivit Legii nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru Protecţia Persoanelor cu Privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal şi Libera Circulaţie a Acestor Date ai dreptul să corectezi, completezi, actualizezi, rectifici sau să îndepărtezi datele tale cu caracter personal. Pentru a putea face asta, te rugăm ori să completezi formularul corespunzător de pe pagina de internet, ori să ne trimiţi un e-mail pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..">Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

  Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică de Confidenţialitate prin postarea uneia noi pe această pagină de internet.