Doresc să mulțumesc personalului societăţii Centrulului European de Despăgubiri din București pentru ajutorul și implicarea cu privire la despăgubirea mea după un accident de mașină pe care l-a suferit familia mea în urmă cu câteva luni. În mod deosebit, doresc să-i mulțumesc agentei CEDE, prin intermediul căreia mi s-a permis să aflu despre posibilitatea recuperării despăgubirilor pentru accidentul în care a fost implicată familia mea. Datorită profesionalismului ei, dedicării și ajutorului oferit, am reușit într-un timp foarte scurt să finalizăm completarea documentelor necesare și să se notifice cazul la societatea de asigurări a autorul accidentului, în vederea obţinerii despăgubirilor. Încă o dată mulțumesc societăţii Centrul European de Despăgubiri și tuturor angajaților săi implicați în demersul cazului meu.

I. Dumitru

 


 

  În timp ce mă deplasam spre serviciu cu maşina personală am suferit un accident în urma căruia am fost grav rănit. Un camion m-a lovit dintr-o parte traversând o intersecţie pe culoarea roșie a semaforului. Am avut leziuni grave la nivelul coloanei cervicale, numeroase vânătăi și zgârieturi. Am aflat de la un prieten despre posibilitatea de a obține despăgubiri, dar procesul complicat al societăţilor de asigurări m-a descurajat să acționez pe cont propriu pentru obţinerea despăgubirilor. Apoi am întâlnit un agent CEDE și după o scurtă conversație, am încredințat desfășurarea cazului meu Centrului European de Despăgubiri. Cazul a fost soluționat foarte repede și aproape fără implicarea mea. Recomand tuturor această firmă.

C. Vasilescu

 


 

 

  Am fost victima unui accident de circulatie , ulterior am fost contatctat de un agent CEDE care m-a informat in legatura cu drepturile mele ca victima nevinovata la obtinerea unei despagubiri din partea societatii de asigurari a autorului accidentului, am incredintat cazul meu Centrului European de Despagubiri care in scurt timp a rezolvat cazul meu dand dovada de seriozitate si profesionalism. Multumesc CEDE.

V. Márton

 


 


  În timp ce stăteam în fața case mele, am fost accidentată de un șofer iresponsabil, care aflat în stare de ebrietate, a pierdut controlul autoturismului și a intrat în contrasens, unde între altele m-a accidentat și pe mine. Am auzit de la o cunoștință despre Centrul European de Despăgubiri și am luat legătura cu agentul din zonă. Agentul  mi-a explicat amănunțit, pe înțelesul meu, că sunt îndreptățită la despăgubire pe baza poliței RCA al șoferului vinovat și m-a ajutat la întocmirea dosarului de daună. La scurt timp, după patru luni, am fost despăgubită, banii au fost virați în contul meu personal. Pe această cale doresc să mulțumesc firmei CEDE și agentului pentru ajutorul acordat. 

B. Gizella

 

 


 

 

   Într-un sens giratoriu am fost acrosați de un autoturism, care nu ne-a acordat prioritate, noi căzînd de pe scuter, am suferit leziuni. După doar cîteva zile, un fost client CEDE ne-a recomandat serviciul oferit de această societate, am contactat agentul, am întocmit dosarele pentru a fi înaintate pentru despăgubire. La doar cinci luni, banii obținuți ca despăgubire au intrat în conturile noastre personale. Vă recomandăm cu încredere firma Centrul European de Despăgubire.

C. Levente

Sz. Botond

 

 


 

  Ne deplasam cu mașina personală, cu familia, un șofer iresponsabil ne-a depășit într-un loc nepermis, fiind nevoit să revină pe banda de mers, ne-a acroșat mașina, iar noi am ieșit de pe carosabil, oprindu-ne în prăpastia de pe lîngă drum. Din fericire nu am suferit leziuni foarte grave. Un prieten ne-a recomandat firma Centrul European de Despăgubire, agentul care a preluat cazul nostru a fost foarte amabil și ne-a ajutat foarte mult la obținerea documentelor necesare pentru dosarul de daună. În scurt timp dosarele noastre au fost finalizate cu succes. Mulțumesc agentului și firmei CEDE pentru sprijinul acordat.

familia Polgár

 


 

 

   Sora noastră a decedat într-un accident rutier. Un avocat a obținut despăgubirea pentru mama noastră, dar pe noi nu ne-a înștiințat nimeni, că și noi avem dreptul de a fi despăgubiți. Am fost contactați de un reprezentant al firmei Centrul European de Despăgubire, cu ajutorul căruia am întocmit dosarele de daună. La numai cinci luni, dosarele nostru au fost finalizate, banii au fost virați în conturile noastre personale. Recomandăm firma, deoarece este o firmă serioasă, se ține de cuvânt.

D. Zoltán

M. Sándor