Aplicatia "Colegu"

Doi tineri inventivi, sprijiniti de trei specialisti in domeniu, au dezvoltat proiectul de care beneficiaza, in acest moment, 12.000 de soferi ieseni. Conducatorii auto sunt multumiti, pentru ca reusesc sa evite radarele politiei.

 radar 73246100Aplicația Colegu’, este prima aplicație autentic românească care vine în sprijinul șoferilor din România cu scopul de a crea o comunitate unită și de a permite distribuirea de informații referitoare la trafic.Colegu’ vrea sa vină în completarea altor metode folosite, precum stațiile de comunicare, oferind suport vizual și audio pentru alerte.Aplicația pentru șoferi Colegu’ va trimite notificări vizuale și audio referitoare la puncte de interes precum: Radare Mobile, Radare Fixe, Filtre și Tractări Mașini.Aplicația are la bază principiul de community sharing, care este folosit și de stațiile de comunicare de pe mașini.Șoferii vor putea să anunțe și să primească notificări despre localizarea radarelor, filtrelor și a zonelor de tractări mașini. Pe viitor, numărul de categorii va crește, în funcție de nevoile șoferilor.Proces: 1. Utilizatorul vede unul din Punctele de Interes: Radar fix, Radar Mobil, Filtru, Zona de Tractări Mașini și îl semnalează pe hartă prin butonul de Adaugă punct de interes, care se va folosi de coordonatele poziției curente. 2. Utilizatorii vor primi notificări vizuale și audio referitoare la acel punct de interes în momentul în care intră în raza de notificare aleasă din meniul de setări al aplicației.Configurări:Mai mult, utilizatorii pot alege care sunt punctele de interes afișate pe hartă prin configurarea hărții de pe ecranul principal. În același mod, șoferii pot alege, din ecranul de setări, ce notificări să primească.Notificările, atât cele audio cât și cele vizuale, sunt primite de utilizator și in cazul în care aplicația rulează în Background. Atenție: este necesar ca aplicația să fie pornită și chiar dacă nu este în prim plan, aceasta va fi alături de dumneavoastră oferind informații actuale și corecte.Noi vrem să îmbunătățim în mod constant aplicația și de aceea oferim oportunitatea utilizatorilor de a ne trimite sugestii sau să ne anunțe cu privire la alte erori existente folosind ecranul de Info.Viitoare Update-uriÎn următoarele update-uri, aplicația Colegu’ va avea istoric, arătând care sunt zonele unde se află în mod normal Radare și Filtre și zonele unde se ridică de obicei mașini.În plus, Colegu’ va furniza rute recomandate în funcție de preferințele utilizatorului.

La urmatoarea versiune luati in calcul faptul ca un sofer care vrea sa adauge radarul ar trebui sa aibe butoane clare si maricele pe ecran deoarece in deplasare nu sta sa citeasca mesaje de confirmare si sa apese 3 butoane mici. Harta e utila dar in primul screen nu e neaparat necesara atat timp cat este avertizare sonora. Ar putea intra harta cand te apropii de un punct de control si in rest sa fie butoane mari sa le nimeresti. Altfel putini vor folosi aplicatia si devine inutila daca nu sunt oameni care sa faca si update la punctele de control. Sper sa va fie de folos informatiile.

 

1screen568x568

  screen568x568

 

,

 

 
 
Descarcare pentru iOS


iFrame Preview

Send me iTunes updates, news, and special offers.
Keep me up to date with Apple news, software updates, and the latest information on products and services.
 
Email Address
Please enter a valid Email Address.
 

Macintosh System Requirements

  • Mac computer with an Intel Core processor
  • OS X version 10.6.8 or later
  • 400MB of available disk space
  • Broadband Internet connection to use the iTunes Store
Windows Requirements

Windows System Requirements

  • PC with a 1GHz Intel or AMD processor and 512MB of RAM
  • Windows XP Service Pack 2 or later, 32-bit editions of Windows Vista, Windows 7, or Windows 8
  • 64-bit editions of Windows Vista, Windows 7, or Windows 8 require the iTunes 64-bit installer
  • 400MB of available disk space
  • Broadband Internet connection to use the iTunes Store
Macintosh Requirements
 

 

Aplicația poate fi descărcată de AICI pe Android.

Comentarii  

0 #2 Cingo 12-03-2014 05:05
Aplicatia este o mare porcarie ! Ia ganditi putin: Cei care au piciorul greu la acceleratie vor evita radarele, iar cei care fac trafic cu orice sau incarca peste masura TIR-urile, vor evita filtrele.
Citat
+1 #1 Maestro 07-01-2014 11:29
Super tare! Recomand! :D
Citat

Adaugă comentariu

Politica de comentarii. / Hozzászólási feltételek.


Codul de securitate
Actualizează