Despagubire pentru vatamare corporala si deces

Ne place să trăim cu gândul că nouă nu ni se poate întâmpla niciodată ceva rău. Totuşi, o clipă de neatenţie sau pur şi simplu ghinionul ne pot pune în poziţia în care trebuie să facem faţă unui accident, provocat de o altă persoană, de cele mai multe ori fără rele intenţii.

 victimaChiar dacă vă dorim să nu aveţi niciodată parte de vreunul, din articolul de mai jos puteţi afla ce drepturi aveţi ca parte vătămată într-un incident nefericit şi de asemenea cum puteţi primi despăgubiri.

 

Paşii necesari realizării cererii de despăgubire pentru vătămare corporală

 

  Când clienţii contactează un specialist în vederea efectuării unei cereri de despăgubire pentru vătămare corporală sau deces, trei dintre cele mai frecvente întrebări sunt "cât de mult va dura?", "cât de mult voi obţine?" și "cât mă costă". Din păcate, pentru primele două întrebări nu există un răspuns universal, pentru că fiecare caz este unul aparte şi e influenţat de diverse variabile. Cu toate acestea, înţelegând care sunt factorii cheie, puteţi să evaluaţi mai bine cazul dvs..

Să începem cu ”cât de mult poţi obţine”, fiindcă subiectul este mai uşor de acoperit.

 

CÂT DE MULT POT OBŢINE?

  Cum fiecare caz este unic, o estimare a sumei care poate fi ceruta ca despăgubire nu se poate face decât după ce specialistul în daune află toate detaliile accidentului.

  Primul pas pe care trebuie să-l faceţi e să găsiţi un specialist care să vă reprezinte.

Pe lângă compensațiile pentru vătămarea în sine, specialistul dvs. poate include şi următoarele în cererea de despăgubire:

·pagube materiale, inclusiv îmbrăcăminte

·tratamente medicale şi costul medicamentelor

·cheltuielile de voiaj şi de parcare susţinute pentru a ajunge la locul de realizare a tratamentelor

·îngrijire şi asistenţă

·pierderea venitului din cauza vătămării – atât pentru perioada când nu lucraţi cât şi dacă vătămarea vă afectează venitul la reîntoarcerea la muncă

·stres, pierderea de experienţe, ratarea unor evenimente speciale, depresie şi anxietate

 etc.

 

CÂT DE MULT DUREAZĂ

 

  Orice specialist bun vă va spune atunci când îl presaţi pentru o rezolvare accelerată a cazului că este mai important să obţineţi suma maximă de despăgubire decât să finalizaţi procesul mai repede. Potrivit sistemului ”no win, no fee”, nu sunteţi taxat pentru efectuarea cererii şi specialistul nu va fi plătit până ce cazul nu este soluţionat, astfel că este în interesul acestuia să termine cât de repede posibil.

  Cu toate acestea, un specialist bun îşi va lua timp pentru a se asigura că niciun detaliu nu este neglijat la prezentarea cererii dvs. Aceasta nu ar putea afecta numai şansa dvs. de a câştiga, ci şi suma stabilită drept despăgubire.

 

CÂT MĂ COSTĂ

 

  Avem o mare surpriză pentru dumneavoastră!

Nu vă cerem să achiţi nici un fel de taxe iniţiale, avansuri, etc. Dacă vom reuşi să finalizăm cu succes demersul pentru dumneavoastră, decontarea serviciilor se va face după achitarea despăgubirii, sub formă de comision (success fee). Tot gratuită este şi verificarea documentelor ce vor fi necesare pentru ca eforturile de a obţine banii ce vi se cuvin să fie încununate de succes. Venim gratuit la clienţi, deci nu trebuie să vă temeți că veți avea ceva de plătit. Detalii puţeți cere oricând de la reprezentantul nostru sau ne puţeți contacta prin intermediul formularului corespunzător pe care îl găsiți pe pagina noastră www.despagubire-rca-cede.com

 

sharebtn

Adaugă comentariu

Politica de comentarii. / Hozzászólási feltételek.


Codul de securitate
Actualizează