Despăgubire RCA

  O nouă filiala a Centrului European de Despăgubiri SRL sa deschis, de data aceasta în Constanța.

   În Constanța a fost înfiinţată o filială a Centrului European de Despăgubiri (CEDE), având ca obiect de activitate consultanţa şi îndrumarea persoanelor care au suferit vătămări corporale în urma unor accidente rutiere. Specialiştii autorizaţi ai CEDE instrumentează dosarele persoanelor vătămate, astfel încât acestea să primească despăgubiri, de la firmele de asigurări, în timp cât mai scurt.

 

  „De un an suntem şi în România. Activitatea noastră se referă strict la despăgubirea, pe baza poliţei RCA, a persoanelor care au suferit vătămări corporale sau a familiilor care au pierdut pe cineva, în urma unor accidente rutiere. Societatea noastră nu se îndreaptă împotriva persoanelor fizice vinovate de accidente, ci doar spre societăţile de asigurări, unde acele persoane au încheiate poliţe RCA. Problema principală este aceea că oamenii nu ştiu că au dreptul să ceară, în urma unor astfel de evenimente rutiere, despăgubiri de la societăţile de asigurări. Majoritatea posesorilor de poliţe RCA ştiu că atunci când şi-au lovit maşina, merg şi îşi repară maşina pe poliţa celui vinovat. Sau dacă, Doamne fereşte, se întâmplă vreun deces, foarte puţine familii ştiu că au dreptul să ceară despăgubiri. Cu toate că pe poliţa RCA scrie acest lucru. Iar limita de despăgubire nu este mică, este de până la 5 milioane de euro. Pot primi despăgubiri toţi cei care sunt vicitme într-un accident, indiferent dacă au fost la volan, au fost însoţitori, biciclişti, motociclişti, căruţaşi sau pietoni. Însă, nu poate primi despăgubiri vinovatul de producerea accidentului”, a declarat domnul Alberto Andreescu, din stafful de conducere al CEDE.

 

  Vătămaţii în accidente trebuie să ştie că, pentru a putea primi despăgubiri, este obligatoriu să nu semneze nicio înţelegere scrisă cu vinovatul şi, în timp cât mai scurt, să ia legătura cu reprezentanţii CEDE. Despăgubirile nu se vor primi de la vinovat, ci de la societăţile de asigurări.

 

  VioricaÎn Constanța, reprezentanta CEDE este Vasile Viorica, care coordonează o echipă de 9 specialişti autorizaţi.

 

  În cazul în care

· Aţi fost participant la un eveniment rutier?
· Aţi fost implicat în accident ca şofer, biciclist, pieton sau pasager?
· Aţi suferit efecte negative asupra sănătății?
· Aveţi rude decedate în accident?
· Nu aţi primit despăgubire adecvată?
· Nu sunteţi mulţumit de suma de despăgubire?
· Nu vă permiteţi un avocat?
· Sunteţi neajutorat?

 sau doriți să colaboarți part time cu firma, vă rugăm să luați legătura cu managera noastră din județul Constanța prin siteul www.9.despagubire-rca-cede.com

 

Comentarii  

+1 #1 Forika Erzsebet 18-02-2014 13:09
Mii de felicitari pt. aceasta activitate.
Forika Erzsike.
Citat

Adaugă comentariu

Politica de comentarii. / Hozzászólási feltételek.


Codul de securitate
Actualizează