Un document care nu trebuie sa lipseasca din nicio masina iti poate salva viata in caz de accident !

Toti soferii ar trebui sa aiba la bord, in parasolarul din dreptul lor, cartea de salvare la bord, un document care, in caz de accident, ofera salvatorilor informatii tehnice importante pentru operatiunile de descarcerare si permite acordarea mai rapida a primului-ajutor. Cartea de salvare la bord este specifica fiecarui model de autoturism si poate fi descarcata gratuit de pe internet.

Victimele "bulei RCA"

După ce au crescut agresiv ani de zile bazându-se aproape exclusiv pe vânzarea RCA la preţuri cu mult sub media pieţei, firmele care domină piaţa asigurărilor auto încep să simtă efectele strategiei lor. Doi dintre cei mai mari jucători sunt într-o situaţie critică în timp ce alţi doi se luptă cu reclamaţiile din ce în ce mai multe primite de la şoferi care nu au fost despăgubiţi.

"Vom împânzi cu radare şoselele!"

"Pentru șoferi sunt pregătite câteva schimbări pe care polițiștii intenționează să le pună în practică în scurt timp. Vitezomanii nu vor mai putea fenta sistemele fixe de măsurare a vitezei pentru că acestea vor fi amplasate în multe locuri", a explicat, pentru EVZ, șeful Direcției Rutiere din Poliția Române, Florentin Brăcea.

Conturile ASTRA blocate pentru suma de 95 milioane lei !

Astra are conturile blocate şi va plăti CNADNR suma de 95 de milioane de lei în baza executării unei poliţe.

Piata online de asigurari RCA. Afla ce probleme a constatat ASF!

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a derulat recent o actiune de Mystery Shopping si analiza de situatie privind calculatoarele online RCA, constatand, printre altele, ca sunt oferite preturi diferite pentru acelasi consumator, ceea ce incalca normele ASF.